Nordkap Slagter
Nordkap 10
7500 Holstebro
Tlf.: 97427372

Uge 03

600 g hakket oksekød
750 g medister
1 stk. ovnret i bakke
700 g boeuf stroganoff
1 stk. grisemørbrad viklet i bacon

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 04

1 stk. forloren hare
600 g hakket oksekød
750 g panderet
2 stk. marinerede lammeculotter
4 stk. fyldte kyllingefileter

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 05

1 stk. oksekødstærte
6 stk. svinekoteletter
700 g gryderet
1 stk. fyldt ribbensteg
4 stk. kalvemedaljoner

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 06

1 stk. Oksekødstærte (med porrer og feta)
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. middagskoteletter
1 bakke butter chicken
600 g hakket oksekød

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 07

4 stk. kyllingebryst (marinerede)
600 g hakket kalve- og skinkekød
1 stk. italiensk farsbrød
750 g panderet
1.000 g ribbenssteg

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 08

600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler (marinerede)
750 g medister
500 g skinkekød i strimler
4 stk. hakkebøffer (med krydderkant)

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 09

600 g hakket kalve- og skinkekød
500 g oksestrimler
800 g bacon
750 g kyllingepande (med karry og grøntsager)
4 stk. panerede skinkeschnitzler

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 10

600 g hakket oksekød
4 stk. cordon bleu
1 bakke Ovnret i bakke
800 g Simreret
4 stk. Skinkeschnitzler

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 11

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. farsbrød
800 g panderet
4 stk. Fyldte kyllingebryst

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK