Nordkap Slagter
Nordkap 10
7500 Holstebro
Tlf.: 97427372

Uge 04

4 stk. marineret kyllingebryst
600 g hakket kalve- og skinkekød
1 stk. italiensk farsbrød
750 g panderet
1 kg ribbensteg (med ridset svær)

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 05

600 g hakket oksekød
4 stk. koteletter
750 g kalvegryde (med forårsløg og bønner)
1 kg stegeflæsk i skiver
500 g wokstrimler

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 06

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. slagterkoteletter
1 kg rullesteg
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 07

500 g oksekød i tern
600 g hakket oksekød
750 g kalkungryde (med urter)
1,2 kg svinekam (med svær uden ben)
4 stk. slagterkoteletter

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 08

1 kg farsbrød
4 stk. fyldte koteletter
600 g hakket skinkekød
1,2 kg grydesteg af ungkvæg
750 g skinkegyros

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 09

Landkylling
6 stk. fadkoteletter
4 stk. hakkebøffer (med krydderkant)
1,2 kg farseret ribbenssteg
4 stk. skinke cordon bleu

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 10

Oksekødstærte (med porrer og feta)
4 stk. skinkeschnitzler
6 stk. middagskoteletter
750 g kyllingepande (med grønt)
600 g hakket oksekød

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 11

6 stk. benløse fugle
4 stk. hawaiikoteletter
600 g hakket skinkekød
750 g medister
Svinemørbrad

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Uge 12

4 stk. karbonader (med krydderrasp)
750 g panderet
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryst (marinerede)
1 pk. pandepølser

2 personer DKK 300,00

Download opskrifter

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK